Priser for professionelle:

Kontakt klinikken for et konkret tilbud.

Jeg tilbyder særligt tilrettelagte neurofeedback- & coaching forløb til borgere i ressourceforløb med henblik på opkvalificering til arbejdsmarkedet.

 

Priser for private:

Gratis telefonisk forsamtale kr. 0,-
En uforpligtende og gratis telefonisk forsamtale er en oplagt mulighed, hvis du overvejer at starte på EEG-mentaltræning. Det kan være du har brug for mere generel information om metoden eller en kort snak omkring din situation og det, du gerne vil have hjælp til. Du kan også kontakte klinikken med dine spørgsmål pr. mail.

Udredende samtale kr. 950,- (1 time)
Den udredende samtale finder sted i klinikken og er en forudsætning for at kunne påbegynde et træningsforløb. Samtalen er af ca. 1 times varighed og tager udgangspunkt i din henvendelsesårsag, dine symptomer og ønsker og danner basis for, at der kan udarbejdes en træningsprotokol, der er målrettet dig og dine behov.

EEG-basis træning kr. 2.500,- (5-sessioner) 
Et basisforløb bestående af 5-sessioner. Hver session er af ca. 30 minutters effektiv varighed, og du skal afsætte maks. 60 min. per gang inkl. elektrodetilpasning og justering.

EEG-basis træning kr. 4.800,- (10-sessioner) 
Et basisforløb bestående af 10-sessioner. Hver session er af ca. 30 minutters effektiv varighed, og du skal afsætte maks. 60 min. per gang inkl. elektrodetilpasning og justering.

EEG-basis træning kr. 9.500,- (20-sessioner) 
Et basisforløb bestående af 20-sessioner. Hver session er af ca. 30 minutters effektiv varighed, og du skal afsætte maks. 60 min. per gang inkl. elektrodetilpasning og justering.

EEG-mindfulness træning kr. 2.500,- (5. sessioner)
Et mindfulness forløb bestående af 5-sessioner. Hver session er af ca. 30 minutters effektiv varighed og du skal afsætte maks. 60 min. per gang inkl. elektrodetilpasning og justering. 

EEG-dybdemeditations træning kr. 2.500,- (5. sessioner)
Et dybdemeditations forløb består af 5-sessioner. Hver session er af ca. 30 minutters effektiv varighed og du skal afsætte maks. 60 min. per gang inkl. elektrodetilpasning og justering. 

QIK CPT neurologisk testning kr. 1.250,- (per test)
Før et træningsforløb påbegyndes og igen når det afsluttes foretages der en neurologisk testning. Før-testning sker med henblik på at få et objektivt udgangspunkt for tilrettelæggelse af trænings-protokollen. Efter-testning er for objektivt at kunne måle effekten af protokollen i retning af en normalisering af de målte parametre. Bemærk, at den angivne pris er pr. gang der testes.

Enkelt-sessioner kr. 550,- (1. session)
Enkelte sessioner er kun relevant, hvis du tidligere har været klient i klinikken og blot ønsker nogle få sessioners ’vedligeholdelses-træning’.

Prøve-session kr. 550,- (1. session)
En prøve-session på 15 min. er en mulighed, hvis du efter den udredende samtale ønsker at afprøve neurofeedback, før du tager endeligt stilling til et eventuelt fuldt træningsforløb.

Coaching-session kr. 390,- (1. session)
Coachende samtaler er af 30 min. varighed og er et godt supplement for at forstå, hvordan du selv bevidst kan arbejde med den ubevidste selvudviklingsproces, som neurofeedback sessionerne igangsætter.

Bemærk: der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring til EEG-mental træning, fordi metoden ikke udbydes som konventionel behandlingsform.

Du kan derfor heller ikke få tilskud gennem henvisning fra egen læge. Vær opmærksom på, at visse private forsikringer yder tilskud.

Er du i et ressourceforløb, har du mulighed for at ansøge din kommune om bevilling af et særligt tilrettelagt neurofeedback- & coachingforløb.

Klinikkens sundheds-ydelser er med momsfritagelse.

De angivne forløbspriser er baseret på samlet betaling forud.

Der kan betales kontant, med mobilepay eller via bankoverførsel. 

 

Kontakt klinikken

   Anne Nygaard Sløk – Indehaver

Kort om Klinikken

Jeg er uddannet Cand. Scient. San. samt certificeret neurofeedback behandler. Har du spørgsmål omkring EEG-mental træning, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Venlig hilsen

Anne Sløk

Cand. scient. san., Indehaver - Master Your Mind