Priser for professionelle:

Kontakt klinikken for et konkret tilbud.

Jeg tilbyder særligt tilrettelagte neurofeedback- & coaching forløb til borgere i ressourceforløb med henblik på opkvalificering til arbejdsmarkedet.

 

Priser for private:

Gratis telefonisk forsamtale kr. 0,-

En uforpligtende og gratis telefonisk forsamtale er en oplagt mulighed, hvis du overvejer at starte på EEG-mentaltræning. Det kan være du har brug for mere generel information om metoden eller en kort snak omkring din situation og det, du gerne vil have hjælp til. Du kan også kontakte klinikken med dine spørgsmål pr. mail.

Udredende samtale kr. 950,- 

Den udredende samtale finder sted i klinikken og er en forudsætning for at kunne påbegynde et neurofeedback-forløb. Samtalen er af ca. 1 times varighed og tager udgangspunkt i din henvendelsesårsag og symptomskema. Samtalen danner basis for, at der kan udarbejdes en individuel træningsprotokol målrettet dig og dine behov.

Neurofeedback-session kr. 650,- ( per session )

En session varer maks. 60 min. inkl. elektrode tilkobling og justering.

QIK CPT neurologisk testning kr. 1.250,- ( per test )

Før et træningsforløb påbegyndes og igen når det afsluttes foretages der en neurologisk opmærksomheds- og reaktionstest. Før-testning sker med henblik på at få et objektivt udgangspunkt for tilrettelæggelse af trænings-protokollen. Efter-testning er for objektivt at kunne måle effekten af protokollen i retning af en normalisering af de målte parametre. Bemærk, at den angivne pris er pr. gang der testes.

Coaching session kr. 390,- ( per session) 

Coachende samtaler er af 30 min. varighed og er et godt supplement til at forstå, hvordan du selv bevidst kan arbejde med den ubevidste selv-udviklingsproces, som neurofeedback sessionerne igangsætter.

Naturterapi-session kr. 650,-  ( per session ) 

Natur-assisterede terapi sessioner er af 60 min. varighed. Terapien foregår selvsagt i naturen og er en anden måde effektivt at arbejde med forskellige personlige udfordringer og problemstillinger på. Det anbefales som minimum at afvikle to sammenhængende sessioner.

Bemærk i øvrigt: 

Der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring til EEG-mental træning, fordi metoden ikke udbydes som konventionel behandlingsform.

Du kan derfor heller ikke få tilskud gennem henvisning fra egen læge.

Vær opmærksom på, at visse private forsikringer yder tilskud.

Er du i et ressourceforløb, har du mulighed for at ansøge din kommune om bevilling af et særligt tilrettelagt neurofeedback- & coachingforløb.

Klinikkens sundheds-ydelser er med momsfritagelse.

Der kan betales kontant, med mobilepay eller via bankoverførsel. 

Priserne er gældende for nye klienter med opstart pr. 1/9 2020.

 

Kontakt klinikken

   Anne Nygaard Sløk – Indehaver

Kort om Klinikken

Jeg er uddannet Cand. Scient. San. samt certificeret neurofeedback behandler. Har du spørgsmål omkring EEG-mental træning, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Venlig hilsen

Anne Sløk

Cand. scient. san., Indehaver - Master Your Mind