Priser for professionelle:

Kontakt klinikken for et konkret tilbud.

Jeg tilbyder særligt tilrettelagte neurofeedback- & coaching forløb til borgere i ressourceforløb med henblik på opkvalificering til arbejdsmarkedet.

 

Priser for private:

 Gratis telefonisk forsamtale kr. 0,-

En gratis telefonisk forsamtale er en oplagt mulighed, hvis du har brug for lidt generel information om neurofeedback eller en kort snak omkring din situation og det, du gerne vil have hjælp til. Du er også velkommen til at kontakte klinikken med dine spørgsmål pr. mail (se kontaktformular).

Indledende/afklarende samtale kr. 950,- 

En indledende/afklarende samtale finder sted i klinikken og er af en times varighed. Samtalen er ganske uforpligtende og en mulighed, hvis du overvejer at starte på et EEG-mentaltræningsforløb men forinden har behov for at høre mere om neurofeedback og måske også har brug for at møde mig som behandler inden du beslutter dig for, om klinikken er det rette sted for dig.

Udredende samtale kr. 950,- 

Den udredende samtale er obligatorisk og finder sted i klinikken. Samtalen er af en times varighed og er en forudsætning for at man kan påbegynde et neurofeedback-forløb. Samtalen tager udgangspunkt i din henvendelsesårsag og besvarelsen af et, forud for samtalen udfyldt, symptom-spørgeskema. Samtalen danner, i tillæg til test (se nedenfor QIK CPT neurologisk test), basis for at der kan udarbejdes en individuel EEG-træningsprotokol målrettet dig og dine behov.

Neurofeedback-session kr. 650,- ( per session )

En session varer maks. 60 min. inkl. elektrode tilkobling og justering.

QIK CPT neurologisk testning kr. 1.250,- ( per test )

Før et træningsforløb påbegyndes og igen når det afsluttes foretages der en neurologisk opmærksomheds- og reaktionstest. Før-testning sker med henblik på at få et objektivt udgangspunkt for tilrettelæggelse af trænings-protokollen. Efter-testning er for objektivt at kunne måle effekten af protokollen i retning af en normalisering af de målte parametre. Bemærk, at den angivne pris er pr. gang der testes.

Coaching session kr. 390,- ( per session) 

Coachende samtaler er af 30 min. varighed og er et godt supplement til at forstå, hvordan du selv bevidst kan arbejde med den ubevidste selv-udviklingsproces, som neurofeedback sessionerne igangsætter.

Naturterapi-session kr. 650,-  ( per session ) 

Natur-assisterede terapi sessioner er af 60 min. varighed. Terapien foregår selvsagt i naturen og er en anden måde effektivt at arbejde med forskellige personlige udfordringer og problemstillinger på. Det anbefales som minimum at afvikle to sammenhængende sessioner.

Bemærk i øvrigt: 

Der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring til EEG-mental træning, fordi metoden ikke udbydes som konventionel behandlingsform.

Du kan derfor heller ikke få tilskud gennem henvisning fra egen læge.

Vær opmærksom på, at visse private forsikringer yder tilskud.

Er du i et ressourceforløb, har du mulighed for at ansøge din kommune om bevilling af et særligt tilrettelagt neurofeedback- & coachingforløb.

Klinikkens sundheds-ydelser er med momsfritagelse.

Der kan betales kontant, med mobilepay eller via bankoverførsel. 

Prisregulering finder sted en gang/årligt pr. 31/12.

 

Kontakt klinikken

Kort om Klinikken

Jeg er uddannet Cand. Scient. San. samt certificeret neurofeedback behandler. Har du spørgsmål omkring EEG-mental træning, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Venlig hilsen

Anne Sløk

Cand. scient. san., Indehaver - Master Your Mind